Wenkbrauwen

Opleidingen bij Nadia Janssens Beauty Expert zijn steeds Privé!


Dit wil zeggen dat u niet in gigantische klassen zit met 15 cursisten maar 1 - op - 1 aandacht en les krijgt.
Hierdoor duren opleidingen minder lang (aangezien ik niet bij 15 cursisten moet gaan begeleiden), Krijgt u privé les en gaan we door tot je het volledig begrijpt en alle handelingen correct uitvoert en kunnen opleidingen doorgaan op vrijwel elke dag die voor u past.

 

Tijdens deze praktische opleiding Wenkbrauwen gaan we alle belangrijkste factoren zien:
- Correcte wenkbrauwen afstemmen bij de klant
- Epileren
- Uittekenen en browmapping 
- Verven van de wenkbrauwen (zelfde techniek als Henna) zowel full collor als ombré
- Afwerken van de wenkbrauwen met make-up
- Alles correct reinigen, desinfecteren en algemene hygiëne
- Nazorg uitleggen aan de klant
- En nog zoveel meer


De opleiding duurt 1 les van 3 uur, Wanneer er meer tijd nodig is omdat het niet zo vlot aangeleerd geraakt zal ik gratis nog meer tijd aanbieden. Deze opleiding geeft 100% garantie dat je buiten gaat als een echte Wenkbrauw Master.

 

U kan er op rekenen dat je opleiding krijgt van Nadia zelf, die reeds jaren lang ervaring heeft in haar zeer bloeiende zaak. 

 

Zelf moet je 2 modellen voorzien, maar laat dit u niet tegen houden! Moest dit niet mogelijk zijn, kan ik steeds voor modellen zorgen of mag u zelfs op mij oefenen. 

 

Kostprijs €250 Inclusief BTW, Diploma - Certificaat, Hapje, drankje en gebruik van alle materialen tijdens de les waardoor u niet meteen grote investeringen moet gaan doen. Het is wel steeds mogelijk indien gewenst een mooi startpakket aan te kopen MET KORTING! Indien u een factuur wenst geef je dit aan tijdens het boeken bij opmerkingen.

LET OP: Voor slechts €100 extra leert u ook wimpers verven, zo kunnen klanten 2 behandelingen tegelijk ontvangen en is je winstmarge een stuk hoger aangezien het tijdens het intrekken van de wenkbrauwen gebeurt.


Boeken kan rechtstreeks in de agenda, je kiest de datum uit die voor je past en betaald een voorschot.
Dit zorgt ervoor dat de opleiding in 2 keer betaald kan worden. Het overige bedrag betaald u voor aanvang van de les op de dag van de opleiding. Enkel wanneer u de 2 delen betaalde en u de opleiding volledig volgde zal er een diploma uitgereikt worden.
Voorschotten worden nooit terugbetaald.

 

Het is mogelijk om met 2 of meerdere personen deze opleiding te volgen wanneer je collega´s of vriendinnen de opleiding ook willen volgen op dezelfde dag als jou. Dan ontvangen jullie allemaal €50 Korting op de totaalprijs. (Hiervoor neemt u best contact op).