Consultatie

Wanneer je voor het eerst bij Nadia Janssens Beauty Expert komt, adviseer ik altijd om eerst een consultatie te boeken.
Omdat ik het zo belangrijk vindt dat iedereen een juiste behandeling op maat krijgt is vanaf heden de consultatie Gratis.

Met de Lightskin™ van Lamano voeren we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit die ons duidelijk laat zien hoe je huid er in de verschillende huidlagen aan toe is. Hierdoor kan ik huid problemen ontdekken nog voor ze zichtbaar zijn en met de juiste behandelingen en producten aanpakken voor dat ze doorbreken. Daarnaast zal ik een manuele huidanalyse uitvoeren en bespreken we uitgebreid de noden van je huid, je budget, verwachtingen, levensstijl, medicatie en alle mogelijke opties. Al deze informatie samen zal er voor zorgen dat ik een correct, compleet en vooral een effectief behandelplan op maat kan samenstellen.


Je krijgt op het einde van je consultatie een gepersonaliseerd skin paspoort mee naar huis, hier vindt je mijn advies en de kostprijs in terug. Je kan er voor kiezen om meteen na de consultatie een behandeling op maat te laten uitvoeren, hiervoor kan u kiezen tijdens het boeken. Om een correct beeld te kunnen vormen is het noodzakelijk om zonder make-up te komen en minstens 2 uur voor de geplande afspraak je huid te reinigen.