Opleidingen bij Nadia Janssens Beauty Expert zijn steeds Privé!


Dit wil zeggen dat u niet in gigantische klassen zit met 15 cursisten maar 1 - op - 1 aandacht en les krijgt.
Hierdoor duren opleidingen minder lang (aangezien ik niet bij 15 cursisten moet gaan begeleiden), Krijgt u privé les en gaan we door tot je het volledig begrijpt en alle handelingen correct uitvoert en kunnen opleidingen doorgaan op vrijwel elke dag die voor u past.

 

Tijdens deze praktische opleiding Gelaatsverzorging gaan we alle belangrijkste factoren zien:
- Hoe ziet een behandel ruimte eruit en wat moeten we voorzien
- Klant voorbereiden en laten plaatsnemen
- Begrijpen wat de klant wil en een plan op maat leren maken
- Juiste vragen stellen, Contra indicaties, en een analyse maken
- Complete behandeling van 30 en 60 minuten uitvoeren
- Alles correct reinigen, desinfecteren en algemene hygiëne
- En nog zoveel meer


De opleiding duurt 2 lessen van 3 uur, Wanneer er meer tijd nodig is omdat het niet zo vlot aangeleerd geraakt zal ik gratis nog meer tijd aanbieden. Deze opleiding geeft 100% garantie dat je buiten gaat als een echte gelaatsverzorging Master.

 

U kan er op rekenen dat je opleiding krijgt van Nadia zelf, die reeds jaren lang ervaring heeft in haar zeer bloeiende zaak. 

 

Zelf moet je 2 modellen voorzien, maar laat dit u niet tegen houden! Moest dit niet mogelijk zijn, kan ik steeds voor modellen zorgen of mag u zelfs op mij oefenen. 

 

Kostprijs €600 Inclusief BTW, Diploma - Certificaat, Hapje, drankje en gebruik van alle materialen tijdens de les waardoor u niet meteen grote investeringen moet gaan doen. Het is wel steeds mogelijk indien gewenst een mooi startpakket aan te kopen MET KORTING! Indien u een factuur wenst geef je dit aan tijdens het boeken bij opmerkingen.


Boeken kan rechtstreeks in de agenda, je kiest de datums uit die voor je passen en betaald een deel van het totaal bedrag per les.
Dit zorgt ervoor dat de opleiding in verschillende keren betaald kan worden.
Enkel wanneer u de 2 delen volgde en betaalde zal er een diploma uitgereikt worden.
Voorschotten worden nooit terugbetaald.

 

Het is mogelijk om met 2 of meerdere personen deze opleiding te volgen wanneer je collega´s of vriendinnen de opleiding ook willen volgen op dezelfde dag als jou. Dan ontvangen jullie allemaal €75 Korting op de totaalprijs. (Hiervoor neemt u best contact op).