• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Microneedling

Microneedling is een van de beste manieren om huidverbetering te verkrijgen. Doordat we de huid zichzelf gaan laten vernieuwen in combinatie met goede serums diep in de huid te transporteren verkrijgen we fantastische resultaten.

 

Tip: Deze behandeling is heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.

 


Wat doet microneedling:
Er worden kleine verticale kanaaltjes in de huid gemaakt, deze zijn niet zichtbaar maar verwonden de huid net genoeg om ze te prikkelen zodat diep in de huid het herstelproces in werking komt. Doordat deze kanaaltjes aanwezig zijn, kunnen vitamine serums nu veel dieper de huid in, waardoor je diep in de huid problemen kan gaan aanpakken.

Wat kunnen we behandelen:
- Grove porieën verkleinen
- Acne littekens, rimpels, pigmentatie, striemen en algemene littekens verminderen
- Dikke, grove of slappe huidstructuur aan te pakken
- Verkrijgen van een egale stralende huid

Hoeveel behandelingen zijn aangeraden: 
Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat zal er 6-8 behandelingen nodig zijn, met telkens 4 weken tussen. Iedere sessie zal vooruitgang geven, maar door in kuurverband te werken kunnen we een betere, diepere en snellere vooruitgang verkrijgen. Daarna raden we 4 x per jaar een onderhoud behandeling aan. Om het resultaat extra te versterken raden wij aan met onze hoogwaardige producten thuis aan de slag te gaan, zo zal het resultaat sneller en beter zijn!

Wanneer mag ik GEEN behandeling: 
Bij Actieve acne, koortslip, huidirritatie, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts kan de behandeling met de dermapen niet worden uitgevoerd.

Prijs:
​Volledige gelaat €125 
​Supplement hals en decolleté € 50