• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

Peeling

De Image Skincare peelings werken niet alleen oppervlakkig maar ook op je diepere levende huidlagen, hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en cel vernieuwing gestimuleerd wat huid verjongend werkt. Het gamma van IMAGE Skincare bevat een ruime variatie aan peelings, hierdoor kunnen we steeds op maat werken. 

Hebt u last van pigmentatie, oneffen huid structuur of teint, grove poriën, fijne lijntjes, rokershuid, huidveroudering of een gevoelige rode en geïrriteerde huid? Dan is een peeling zeker iets voor jou. 

Level 1 Peelings kunnen altijd geboekt worden, ook zonder consultatie. 

Wanneer je een peeling kuur (6 keer) of een zwaardere peeling wilt laten uitvoeren is het steeds verplicht om een consultatie te boeken en de juiste thuisproducten te gebruiken.
Dit zorgt ervoor dat ik goed kan inschatten hoe de huid zal reageren, welke werkstoffen de huid nodig heeft, de huid al gewent is aan zuren, de huid goed beschermd is, er een kleinere down time is en dat de huid niet zal schrikken. Dit is voor je eigen veiligheid, wanneer peelings niet goed worden ingezet of er geen goede nazorg is zullen er helaas snel andere huidproblemen bijkomen.