Peeling

De Image Skincare peelings werken niet alleen oppervlakkig maar ook op je diepere levende huidlagen, hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en cel vernieuwing gestimuleerd wat huid verjongend werkt. Het gamma van IMAGE Skincare bevat een ruime variatie aan peelings, hierdoor kunnen we steeds op maat werken. 

Hebt u last van pigmentatie, oneffen huid structuur of teint, grove poriën, fijne lijntjes, rokershuid, huidveroudering of een gevoelige rode en geïrriteerde huid? Dan is een peeling zeker iets voor jou. 

Level 1 Peelings kunnen altijd geboekt worden, ook zonder consultatie. 

Wanneer je een peeling kuur (6 keer) of een zwaardere peeling wilt laten uitvoeren is het steeds verplicht om een consultatie te boeken en de juiste thuisproducten te gebruiken.
Dit zorgt ervoor dat ik goed kan inschatten hoe de huid zal reageren, welke werkstoffen de huid nodig heeft, de huid al gewent is aan zuren, de huid goed beschermd is, er een kleinere down time is en dat de huid niet zal schrikken. Dit is voor je eigen veiligheid, wanneer peelings niet goed worden ingezet of er geen goede nazorg is zullen er helaas snel andere huidproblemen bijkomen.

Level 1 - Ormedic Lift

Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling  zonder zuren brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid.
Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid weer opgeladen. Het vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 

Geschikt voor:

Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige
huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans,
inflammatoire huidproblemen, tijdens
zwangerschap/borstvoeding, tieners.

 

Kostprijs €90 - 30 min​


Level 1 - Signature Lift

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd.
Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De Signature Lift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid.
De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop.
Direct zichtbaar resultaat na slechts één behandeling.

 

Geschikt voor:

Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, roodheden,
couperose, rosacea, gevoelige huid, lichte vormen van
acne, lichte vormen van hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering.

 

Kostprijs €90 - 30min


Level 1 - Going Beyond

Tijdens deze Peeling werken we met 4 lagen, hierdoor kunnen we verschillende huidproblemen in 1 behandeling aanpakken. Deze behandeling is ideaal voor alle huidproblemen! Voor deze behandeling zal altijd een level 1 peeling plaatsvinden, hierna moet de huid 14 dagen rusten en kunnen we deze behandeling uitvoeren. Deze behandeling is een perfecte tussenstap tussen een level 1 peeling en een level 2 peeling.

 

Kostprijs €120 - 30min