Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huid verbeterende  behandelmethode voor het verkrijgen van een zachte, soepele, stralende en frisse huid met een natuurlijke GLOW.

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van Collageen en Elastine bevorderd, het verheldert de vale huid, oppervlakkige pigmentatie, verfijnd fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels. 

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd waardoor actieve werkstoffen tot wel 60%  beter worden opgenomen.

Het is een pijnloze maar effectieve behandeling die zowel apart als behandeling kan worden ingezet, als in combinatie met een andere behandeling voor een optimaal resultaat. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de donshaartjes niet terug komen als donkere stugge haren. Donshaartjes kunnen niet veranderen van kleur en structuur enkel en alleen door hormonen of medicatie.

 

Kostprijs: €95 - 30min.
Kostprijs platinum met enzymatische peel en serum: €145 - 50min.