• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

BB Glow

Hierdoor gaan we de huid extra diep reinigen en kan de huid daarna de werkstoffen veel beter opnemen.
Dankzij het Meso white serum van Dermedics kunnen we onmiddellijk op een veilige manier een egale en stralende huid verkrijgen. De behandeling is geschikt voor alle huidskleuren, alsook voor mannen.


Waarmee onderscheid de BB Glow van Dermedics zich: 
Het Meso white serum van Dermedics is als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa, het maakt geen gebruik van pigmentatie en is daardoor veilig. Er kunnen dus geen verkleuringen optreden na enkele maanden, wat bij andere merken vaak wel het geval is aangezien hier ijzeroxide inzit. Ijzeroxide reageert op uv stralen en gaat daardoor verkleuren! Het serum van Dermedics bevat geen chemische stoffen en is plantaardig.

​Wat kunnen we behandelen:
- Couperose, doffe huidskleur, oneffen teint, pigmentatie, verkleuringen, zwangerschapsmasker
- Rimpels en fijne lijntjes, huidbeschadiging van Acné, roodheden
- Open Poriën, dehydratatie, huidverslapping

Hoe werkt de behandeling:
We reinigen de huid grondig d.m.v een enzymatische peeling, hierna gaan we het Meso white serum in needlen met nanonaaldjes. Deze zijn niet pijnlijk aangezien ze maar 0.15mm lang zijn, net genoeg om op de juiste plaats in de huid te komen. Hierna wordt er een booster aangebracht die het resultaat zal versterken, gevolgd door een verfrissend masker. 

In het serum zit ook hyaluronzuur en huidverbeterende antioxidanten, hierdoor krijgt u niet alleen een mooie egale teint maar gaat de huid ook verbeteren tot 6 weken na de behandeling. De rimpels zullen aangepakt worden, huidverslapping wordt tegengegaan, het werkt ontstekingsremmend en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Hoe vaak herhaalt u best de behandeling:
De behandeling doet u best in kuurvorm, ideaal zijn 5 a 6 behandelingen met een tussenpozen van 7 - 14 dagen. Het effect zal dan maanden tot wel een jaar goed kunnen blijven indien u af en toe een opfrisbeurt laat doen.

Waar moet ik rekening mee houden?
- De behandeling heeft een beter effect indien u een goede na verzorging doet, deze kan u aankopen in het salon.
- De eerste 5 uur na de behandeling mag er geen contact zijn met water
- 5 uur voor de behandeling mag er geen alcohol gedronken worden
- Hoe meer sessies u toepast, hoe beter en langduriger het effect zal blijven
- U mag de behandeling niet laten uitvoeren wanneer u chemo krijgt, cortisone neemt, acné hebt, acné medicatie neemt, zwanger bent, borstvoeding geeft of bloedstollingsproblemen hebt.

Prijs:
BB Glow behandeling: €120
Kuur van 3: €297 (€99/sessie) = €63 korting (in 1 keer te betalen)
Kuur van 5: €495 (€99/sessie) = €105 korting (in 1 keer te betalen)

 

Tip: Deze behandeling is heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.