Make-up artist

Opleidingen bij Nadia Janssens Beauty Expert zijn steeds Privé!


Dit wil zeggen dat u niet in gigantische klassen zit met 15 cursisten maar 1 - op - 1 aandacht en les krijgt.
Hierdoor duren opleidingen minder lang (aangezien ik niet bij 15 cursisten moet gaan begeleiden), Krijgt u privé les en gaan we door tot je het volledig begrijpt en alle handelingen correct uitvoert en kunnen opleidingen doorgaan op vrijwel elke dag die voor u past.

 

Tijdens deze praktische opleiding Make-up artist gaan we alle belangrijkste factoren zien:
- Basis (dag) Make - up
- Avond (feest) Make-up
- Bruidsmake-up + hoe bereiden we alles voor en zorgen we voor een stress vrije bruid!
- Shapen en contouren op verschillende manieren
- Perfect lips
- Perfect Brows
- Fotoshoot make-up
- Alles correct reinigen, desinfecteren en algemene hygiëne. 
- En nog zoveel meer

 

Wat uniek is aan deze opleiding is dat je ook de basis hair styling ziet en typische bruidskapsels TWV €250 NU GRATIS.
Omdat ik ervan overtuigd ben dat een goede Make-up artist extra waardevol is als ze dit ook kan aanbieden, Klanten hebben liever dat 1 persoon alles kan aanbieden dan dat ze 2 personen moeten regelen.


De opleiding duurt 6 lessen van 3 uur, maar je kan er ook voor kiezen om de opleiding versnelt te doen en de opleiding op 3 dagen te doen van 6 uur + 30 min pauze. Wanneer er meer tijd nodig is omdat het niet zo vlot aangeleerd geraakt zal ik gratis nog lessen aanbieden. Deze opleiding geeft 100% garantie dat je buiten gaat als een echte make-up artist.

 

U kan er op rekenen dat je opleiding krijgt van Nadia zelf, die reeds een bekende naam opbouwde in de make-up wereld. Zowel voor bruidjes, fotoshoots, Bekende (BV´s) , Make-up merken, en vele verschillende opdrachten. 

 

Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om als stage mee te draaien tijdens make-up opdrachten wanneer u dit wenst. 
Zelf moet u een 6 tal modellen voorzien, maar laat dit u niet tegen houden! Moest dit niet mogelijk zijn, kan ik steeds voor modellen zorgen of mag u zelfs op mij oefenen. 

 

Kostprijs €1500 Inclusief Diploma - Certificaat, Hapje, drankje en gebruik van alle materialen tijdens de les waardoor u niet meteen grote investeringen moet gaan doen. Het is wel steeds mogelijk indien gewenst een mooi startpakket aan te kopen MET KORTING! Wanneer u een factuur wenst, gelieve dit steeds bij het boeken aan te geven bij opmerkingen.


Boeken kan rechtstreeks in de agenda, je kiest de datums uit die voor je passen en betaald een deel van het totaal bedrag per les.
Dit zorgt ervoor dat de opleiding in verschillende keren betaald kan worden.
Enkel wanneer u de 6 delen volgde en betaalde zal er een diploma uitgereikt worden.
Voorschotten worden nooit terugbetaald.

 

Het is mogelijk om met 2 of meerdere personen deze opleiding te volgen wanneer je collega´s of vriendinnen de opleiding ook willen volgen op dezelfde dag als jou. Dan ontvangen jullie allemaal €100 Korting op de totaalprijs. (Hiervoor neemt u best contact op).