• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Microdermabrasie

 

Hebt u altijd al gedroomd van een stralende huid, die glad, soepel en fris aanvoelt? Dan is Microdermabrasie zeker een oplossing voor u! Al na 1 behandeling voelt en ziet u resultaat.


Wat doet microdermabrasie:
Met behulp van een mondstuk waar diamant deeltjes aan bevestigd zijn gaat de microdermabrasie  vacuüm trekken, hierdoor gaan we de dode huidcellen op een zachte en veilige manier verwijderen.
Deze methode wordt ook wel een mechanische peeling genoemd en is 100% veilig! De behandeling verstevigt het bindweefsel en stimuleert het aanmaken van nieuwe cellen, de productie van collageen en elastine neemt toe en de doorbloeding verbetert waardoor de huid gladder aanvoelt en er frisser uitziet. Na de behandeling is de huid perfect voorbereid  om werkstoffen op te nemen, daarom is het aangeraden om goede producten met een hoge percentage werkstof te gaan gebruiken. Tijdens de behandeling behandelen we steeds het gelaat + de hals, indien gewenst kan u de decolleté bijboeken.

Tip: Voor een nog beter resultaat raden we aan om de combinatie van Microdermabrasie en Naaldloze Mesotherapie te gebruiken! Zodat we de hoge percentage werkstoffen diep de huid kunnen inbrengen, wanneer de huid open staat.

Wat kunnen we behandelen:
- Fijne rimpels, onzuivere huid, pigmentatie en acne littekens
- Dikke, grove of slappe huidstructuur en grove poriën
- Algemene huidveroudering en een vale, slappe en futloze huid

Hoeveel behandelingen zijn aangeraden:
Afhankelijk van het probleem, uw leeftijd en het gewenste resultaat raden we een kuur van 6 - 8 behandelingen aan. Na 1 behandeling ziet u resultaat, hoe vaker u herhaald, hoe mooier het resultaat. Na een kuurvorm raden we aan de behandeling 1 x per maand te herhalen.

Wanneer mag ik GEEN behandeling:
Bij Actieve acne, koortslip, huidirritatie, huidkanker, huidziektes in het gelaat, zonverbranding, psoriasis in het gelaat, ernsitge vorm van rosacea, en vitamine A medicatie (roaccutane).


Prijs:
Microdermabrasie behandeling €85
Microdermabrasie behandeling met hals en decolleté €115

 

Tip: Deze behandeling is heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.