• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

Meet My Skin - Consultatie

Meet My Skin

Wij adviseren altijd de "Meet My Skin" behandeling aan,  wanneer u voor de eerste keer

voor een huid behandeling komt.

 

Met de Lightskin™ van Lamano voeren we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 20 seconden. We kunnen hierdoor huidaandoeningen detecteren nog voor ze zichtbaar zijn en ze met een juiste behandeling vermijden. Ook voeren we handmatig een huidanalyse uit en bespreken we alle punten waar u aan wil werken.

 

We voeren tijdens de "Meet My Skin" uw eerste behandeling op maat uit.  Terwijl u geniet van een ontspannend maskertje, schrijven wij uw volledig behandel en product advies op maat uit.

 

Na de "Meet My Skin" behandeling bespreken we het volledig vrijblijvend behandel en producten advies en krijgt u enkele miniaturen mee, om al meteen aan de slag te gaan.


Kostprijs €130 (Vanaf)

Dit is een vanaf prijs, voor €130 krijgt u een consultatie, intake, advies en een facial.
Wilt u een andere behandeling, komt hier de meerprijs voor bij, uiteraard wordt dit van te voren duidelijk besproken en kiest u zelf welke behandeling u wil laten uitvoeren.

 

Consultatie nieuwe klant

Komt u voor de eerste keer, maar wilt u nog niet meteen met een behandeling starten?
Dan doen we altijd eerst deze consultatie.

Tijdens het intake gesprek gaan we uitgebreid bespreken wat u merkt aan uw huid, wat uw levenstijl is, uw eetgewoontes, ...
Daarna wordt er een huidanalyse gemaakt met de Lightskin van Lamano om te ontdekken welke problemen zich in de huid bevinden gevolgd door een manuele analyse om grondig te onderzoeken wat we nu zien aan de huid en in welke conditie deze is.

We maken een volledig behandel en product advies op maat en dit krijgt u mee in uw persoonlijk skinpaspoort.
Wilt u graag eerst enkele stalen op maat uitproberen? Dan kan u een proefpakket aankopen voor €25.

 

Kostprijs €49

 

Consultatie bestaande klant

Wanneer u al langer klant bij ons bent, is het aangeraden om elke 6 maanden een nieuw consultatie te doen.

We gaan opnieuw een huidanalyse maken om te kijken welke problemen nog aanwezig zijn onderhuids, en welke nieuwe problemen eventueel zijn ontwikkeld. Door regelmatig een huidanalyse te doen, kunnen we problemen vroegtijdig ontdekken en aanpakken nog voor ze zichtbaar zijn.
We kunnen vooruitgangen bekijken en eventuele aanpassingen gaan doen zowel voor de behandelingen als voor de thuis producten.

U krijgt opnieuw een persoonlijk skinpaspoort op maat mee.

 

Kostprijs €29