• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

 

BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. Daarnaast is het een diep reinigende behandeling die zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen en toxinen, het reguleren van talgproductie en het verhelderen van hyperpigmentatie. Het is dus een perfecte detox voor de huid die voor iedereen kan ingezet worden, zelfs bij actieve acné. 

 

Het BioPulse Therapy masker moet 45min intrekken en wordt volledig hard, terwijl het masker intrekt wordt de verwarmde stoel in kiepstand gezet en kan u genieten van een drankje, achtergrond muziek of het lezen van een boek/tijdschrift. De huid zal na het masker tijdelijk rood zijn en er zullen kleine rode bloedvaatjes zichtbaar zijn, dit is een positief en normaal effect en trekt vanzelf binnen enkele uren weg. 

 

De BioPulse therapy mag niet gedaan worden wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, huidkanker hebt of nog medicatie neemt hiervoor, ziek bent of koorts hebt of roaccutane (Acné medicatie gebruikt).

 

 

Kostprijs €129.95

 

BioPulse Therapy Deluxe

Bij de BioPulse Therapie Deluxe krijgt u diezelfde behandeling als bij de gewone maar wordt er voor extra luxe gezorgd.
We starten eerst met een uitgebreid intake gesprek, een huidanalyse en een op maat gemaakt persoonlijk skinpaspoort zodat je na de behandeling perfect weet in welke staat uw huid is zowel binnenin als vanbuiten. U krijgt advies op maat en weet daarna perfect hoe een dagdagelijks programma eruitziet en hoe u dit best kan uitvoeren.

Een cavatje, thee, koffie of fris tijdens het inwerken van het masker en u kan genieten van een luxe hoofd en handen massage van 20min.
Inclusief 2 stalen op maat waar u 2 weken mee aan de slag kan voor een langduriger resultaat.

 

Kostprijs €230