• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

We adviseren altijd de "Meet My Skin" behandeling of een consultatie wanneer u voor de eerste keer voor een huid behandeling komt zodat we een behandeling op maat kunnen adviseren.
Maar de machinale huid verbeterende behandelingen kunnen wel allemaal zonder consultatie of "Meet My Skin" behandeling voorafgaand geboekt worden. Wilt u écht huidverbeterend gaan werken en eventueel een huid traject volgen is een Consultatie of een "Meet My Skin" behandeling wel nodig.

Deze behandelingen mogen niet uitgevoerd worden wanneer u last hebt van hele actieve acné, vitamine a medicatie neemt, huidkanker hebt of hiervoor nog medicatie neemt.

Tip: Deze behandelingen zijn heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen. Het epileren van de wenkbrauwen tijdens een behandeling kan u toevoegen tijdens het boeken.

 

Hydrodermabrasie

 

Hydrodermabrasie is een echte doorbraak in huidverbetering, het is de meest innovatieve en kwalitatieve oplossing om resultaat en oplossingsgericht te gaan werken. 
Hydrodermabrasie reinigt de huid intensief, ondersteund product opname, hydrateert en revitaliseert de huid terwijl het een gezonde bloedcirculatie ondersteunt. Een betere circulatie bevordert de productie van collageen en elastinevezels die de huid strakker maken en een jeugdige uitstraling bevorderen. Hydrodermabrasie pakt ook rimpels, acné, onzuivere en matte huid, huidveroudering, droge en schilferige huid, vette en ruwe huid, grove poriën en een futloze huid aan.

Hydrodermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en mag bijna altijd toegepast worden.

 

Gelaat €125
Gelaat, hals en decolleté €175