• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Make-up

Als Make-up artist kreeg ik niet enkel de basis visagie in mijn schoonheidsspecialiste opleiding, maar volgde ook nog een heleboel andere opleidingen en specialisaties. Hierdoor weet ik precies hoe ik jou positieve punten naar voor breng en puntjes die je storen weg werk, welke kleuren je goed staan en welke minder & vooral hoe we de look creëren die jij in gedachte hebt!

Ik heb voor het fantastische 100% minerale make-up merk Bellápierre gekozen, omdat dit de allerbeste, slimste en huidvriendelijkste keuze voor elke huid is! Bellápierre bevat maar hoofdzakelijk 4 ingrediënten: Mica, Zink, Tittanium & ijzer. Wat dit merk anders maakt is dat het uit 100% mineralen bestaat en dat er geen talk, parabenen of sulfaten bevat. Dit zorgt ervoor dat er geen huidirritaties, huiduitslag en allergische reacties veroorzaakt worden.
Het werd bekroond voor beste minerale make-up & wordt zelfs door dermatologen en huidspecialisten in UZ Leuven aangeraden. 

Dagmake-up

Een mooie, simpele naturelle make-up die perfect is voor mensen die niet van felle make-up houden.
Kostprijs €30

Avond-Feestmake-up

Een mooie, simpele avond- / feest make-up die perfect is voor mensen die houden van een iets fellere make-up aan de ogen of lippen.
Kostprijs €40

Make-up op maat

De meest gekozen make-up formule!
Alle wensen worden eerst besproken eventueel met foto´s van voorbeelden, de make-up wordt volledig aangebracht zoals besproken. Smokey eyes, shapen en contouren, ombre lippen, valse wimpers aanbrengen, flash lift serum ... alles wat je wenst zit mee in deze formule! 
Kostprijs €60

Fotoshoot make-up

Hebt u een fotoshoot gepland, maar bent u zelf niet zo handig met make-up? of laat u het liever professioneel doen?
Dan is dit een perfecte oplossing!  Ik ben zeer ervaren met fotoshoot make-up (Mijn werk) en kom op verplaatsing.
​Ook het opsteken, stijlen of krullen van het haar is mogelijk om bij te boeken.
Kostprijs €60 exclusief reiskosten €0,35/km.