• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

We adviseren altijd de "Meet My Skin" behandeling of een consultatie wanneer u voor de eerste keer voor een huid behandeling komt zodat we een behandeling op maat kunnen adviseren.
Maar de machinale huid verbeterende behandelingen kunnen wel allemaal zonder consultatie of "Meet My Skin" behandeling voorafgaand geboekt worden. Wilt u écht huidverbeterend gaan werken en eventueel een huid traject volgen is een Consultatie of een "Meet My Skin" behandeling wel nodig.

Deze behandelingen mogen niet uitgevoerd worden wanneer u last hebt van hele actieve acné, vitamine a medicatie neemt, huidkanker hebt of hiervoor nog medicatie neemt.

Tip: Deze behandelingen zijn heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen. Het epileren van de wenkbrauwen tijdens een behandeling kan u toevoegen tijdens het boeken.

 

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een echte doorbraak in huidverbetering, het is de meest innovatieve en kwalitatieve oplossing om resultaat en oplossingsgericht te gaan werken. 
Hydrodermabrasie reinigt de huid intensief, ondersteund product opname, hydrateert en revitaliseert de huid terwijl het een gezonde bloedcirculatie ondersteunt. Een betere circulatie bevordert de productie van collageen en elastinevezels die de huid strakker maken en een jeugdige uitstraling bevorderen. Hydrodermabrasie pakt ook rimpels, acné, onzuivere en matte huid, huidveroudering, droge en schilferige huid, vette en ruwe huid, grove poriën en een futloze huid aan.

Hydrodermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en mag bijna altijd toegepast worden.

 

Gelaat €125
Gelaat, hals en decolleté €175

 

Zuurstof Therapie

Deze machinale zuurstof behandeling zorgt ervoor dat je huid een hydraterende boost krijgt, waardoor je er stralender en jonger uitziet. Zuurstoftherapie is geschikt voor alle huidtypes ook voor mensen met een overgevoelige huid, eczeem, psoriasis of Rosacea. Tijdens een zuurstof behandeling wordt er zuivere zuurstof op de huid gespoten en onder vacuüm terug opgezogen. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen, verbeterd de huidelasticiteit, brengt de vochtbalans in de huid op pijl, stimuleert collageen en elastine en verstevigt een verslapte huid. Omdat deze behandeling zuurstof transporteert in de huid worden de cellen voorzien van zuurstof, hierdoor krijgen we een liftend effect, een frisse, egale en stralende huid. Omdat het voor een vernieuwing van de huid zorgt krijgen we een anti-aging werking. Zuurstofwater heeft een ontsmettende werking, ideaal voor acné.

 

Gelaat €95
Gelaat, hals en decoletté €120

 

Microneedling

Microneedling is een van de beste manieren om huidverbetering te verkrijgen. Doordat we de huid zichzelf gaan laten vernieuwen in combinatie met goede serums diep in de huid te transporteren verkrijgen we fantastische resultaten.

Met microneedling kunnen we grove poriën verkleinen, acne littekens, rimpels, pigmentatie, striemen en algemene littekens verminderen, dikke, grove of slappe huidstructuur aan te pakken en is het ideaal voor het verkrijgen van een egale stralende huid. Microneedling wordt geadviseerd in een kuur van 6 behandelen met telkens 4 weken tussen. Maar na 1 behandeling zal u ook steeds verbetering zien.


Behandeling gelaat: €125
Behandeling gelaat, hals en decolleté €175


Kuur van 6 behandelingen gelaat (1 GRATIS) €625 (in 1 keer te betalen)
Kuur van 6 behandelingen gelaat, hals en decolleté (1 GRATIS) €875 (in 1 keer te betalen)

 

BB Glow

Het Meso white serum van Dermedics is als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa, het maakt geen gebruik van pigmentatie en is daardoor veilig. Er kunnen dus geen verkleuringen optreden na enkele maanden, wat bij andere merken vaak wel het geval is aangezien hier ijzeroxide inzit. Ijzeroxide reageert op uv stralen en gaat daardoor verkleuren! Het serum van Dermedics bevat geen chemische stoffen en is plantaardig.

Met de BB Glow behandeling kunnen we Couperose, doffe huidskleur, oneffen teint, pigmentatie, verkleuringen, zwangerschapsmasker, rimpels en fijne lijntjes, huidbeschadiging van Acné, roodheden, grove poriën, dehydratatie en huidverslapping gaan behandelen.

Behandeling gelaat: €120
Behandeling gelaat, hals en decolleté €170


Kuur van 6 behandelingen gelaat (1 GRATIS) €600 (in 1 keer te betalen)
Kuur van 6 behandelingen gelaat, hals en decolleté (1 GRATIS) €850 (in 1 keer te betalen)