• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

Peeling

De Image Skincare peelings werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de cel structuur van je huid  wordt verbeterd. Om de huid optimaal te kunnen behandelen raden we aan om een kuur van 6 behandelingen te nemen, zo kunnen we de zuren opbouwen hierdoor zal de huid hier niet van schrikken en krijgen we een nog mooier resultaat. Tijdens een kuur doen we een behandeling om de 14 dagen, dit is uiteraard niet verplicht.

Bij deze behandelingen raden we aan om de juiste thuis producten aan te schaffen en 14 dagen voor de behandeling op te starten, zo zijn de resultaten mooier en kunnen we de huid ook gaan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een peeling kuur of peelings vanaf level 2 kunnen nooit geboekt worden zonder consultatie of "Meet my Skin" vooraf. 

Tip: Deze behandelingen zijn heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.

Level 1 - Ormedic Lift

Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling  zonder zuren brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid.
Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid weer opgeladen. Het vermindert doelgericht roodheid
en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 

Geschikt voor:

Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige
huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans,
inflammatoire huidproblemen, tijdens
zwangerschap/borstvoeding, tieners.

 

Kostprijs €89,95 - 30 min​


Level 1 - Signature Lift

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd.
Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De Signature Lift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid.
De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop.
Direct zichtbaar resultaat na slechts één behandeling.

 

Geschikt voor:

Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, roodheden,
couperose, rosacea, gevoelige huid, lichte vormen van
acne, lichte vormen van hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering.

 

Kostprijs €89,95 - 30min


Level 1 - Going Beyond

Tijdens deze Peeling werken we met 4 lagen, hierdoor kunnen we verschillende huidproblemen in 1 behandeling aanpakken. Deze behandeling is ideaal voor alle huidproblemen! Voor deze behandeling zal altijd een level 1 peeling plaatsvinden, hierna moet de huid 14 dagen rusten en kunnen we deze behandeling uitvoeren. Deze behandeling is een perfecte tussenstap tussen een level 1 peeling en een level 2 peeling.

 

Kostprijs €119,95 - 30min


Level 2 - Lightening Lift

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering.
De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.
Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

 

Geschikt voor:

Alle huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade,
melasma, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint,
post-inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire
huidproblemen, roodheden

 

Kostprijs €99,95 incl Nabehandel producten - 30min


Level 2 - Wrinkle Lift

Ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol.
Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale
en bovendien stralende huid.

 

Geschikt voor: 

Normale tot vette huidtypen, huidveroudering,
huidverslapping, littekens, restacne, grove
huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.

 

Kostprijs €99,95 incl Nabehandel producten - 30min


Level 2 - Acne Lift

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Geschikt voor:

Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne,
acne-gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans,
onzuiverheden

Kostprijs €99,95 incl Nabehandel producten - 30min


Level 2 - Going Beyond

Het combineren en layeren (creëren van laagjes) van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peelbehandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan. Het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar zorgt voor een extra boost. Deze behandeling wordt ter plaatsen helemaal op maat gemaakt waardoor we elk huidprobleem kunnen gaan aanpakken.

 

Geschikt voor:
Alle huidtypen, huidveroudering, huidverslapping,
littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen
acne, zonschade, pigmentatie, droge en gedehydrateerde huid.

 

Kostprijs €129,95 incl Nabehandel producten - 30min


Level 3 - Advanced BHA Lift

Intensieve behandeling tegen hardnekkige acne bij vette huidcondities.
De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur) en pakt actieve acne doelgericht aan. Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt
en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.
Let op: Na deze behandeling zal u 90% van de gevallen vervellen.

 

Geschikt voor:

Vette huidtypen, acne graad 3-4, verwijde
poriën, pustels. 

 

Kostprijs €169,95 incl 2x Nabehandel producten - 30min


Supplement Hals & Decolleté

Wanneer u ook de huid van uw hals en decolleté verbeteren wil verbeteren, kan u dit supplement toevoegen aan uw boeking. 
Kostprijs €40