• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Peeling

De Image Skincare peelings werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de cel structuur van je huid  wordt verbeterd. Om de huid optimaal te kunnen behandelen raden we aan om een kuur van 6 behandelingen te nemen, zo kunnen we de zuren opbouwen hierdoor zal de huid hier niet van schrikken en krijgen we een nog mooier resultaat. Tijdens een kuur doen we een behandeling om de 14 dagen, dit is uiteraard niet verplicht.

Bij deze behandelingen raden we aan om de juiste thuis producten aan te schaffen, zo zijn de resultaten mooier en kunnen we de huid ook gaan beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Bij een chemische peeling denken we al snel aan chemische producten, maar niets is minder waar.
Een chemische peeling is een liquide product waardoor het chemisch genoemd wordt. Het zijn dus allemaal goede, natuurlijke en niet schadelijke producten die een fantastisch resultaat bezorgen!

Tip: Deze behandelingen zijn heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.

Level 1 Peel

Een eerste kennismaking met zuren, waardoor we de huid optimaal gaan verbeteren.
We kunnen tijdens deze behandeling de huid gaan kalmeren, hydrateren, verfrissen, egaliseren en werkt perfect bij beginnende acné. Deze behandeling is een enzymatische peeling of een fruitzuur peeling en mag bij zwangere vrouwen gebruikt worden of vrouwen die borstvoeding geven.
De behandeling is niet pijnlijk.
​Kostprijs €90

Level 2 Peel

Nadat we een eerste kennismaking maakte met zuren, kunnen we een stapje verder gaan. 
Voor mensen met huidproblemen of een verstoorde huid is een level 2 peeling nodig, deze zuren zijn iets hoger in percentage en gaan de huid nog beter gaan verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor Rosacea, een gedehydrateerde huid, pigmentatie, oppervlakkige problemen, vale huid, acné problemen, acné littekens en voor een vette huid. Deze behandeling is met melkzuur, kojiczuur, salicylzuur of Glycolzuur en mag NIET uitgevoerd worden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet pijnlijk, een lichte tinteling kan waargenomen worden.
Kostprijs €100

Level 3 Peel

Wanneer we de level 2 peeling hebben opgebouwd en uw huid diep liggende problemen heeft kunnen we overgaan naar een level 3 peeling. Tijdens deze peeling zullen we Retinol (Vitamine a)  gebruiken, en vaak gecombineerd met glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor volwassenen acné, grove porieën, rimpels en pigmentatie. Deze behandeling mag NIET uitgevoerd worden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet pijnlijk, maar u zal wel tintelingen ervaren. Bij deze peeling zal u meestal vervellen, wanneer de oude huid weg is, zal u onmiddellijk resultaat zien. (vaak vinden mensen vervellen eng, maar eigenlijk is dat een goed teken)
Kostprijs €125 

Going Beyond Peel

Tijdens deze Peeling werken we met 4 lagen, hierdoor kunnen we verschillende huidproblemen in 1 behandeling aanpakken. Deze behandeling is ideaal voor alle huidproblemen! Voor deze behandeling zal altijd een level 1 peeling plaatsvinden, hierna moet de huid 14 dagen rusten en kunnen we deze behandeling uitvoeren. Deze behandeling is een perfecte tussenstap tussen een level 1 peeling en een level 2 peeling.
​Kostprijs €100

Supplement Hals & Decolleté

Wanneer u ook de huid van uw hals en decolleté verbeteren wil verbeteren, kan u dit supplement toevoegen aan uw boeking. 
Kostprijs €40