• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

We adviseren altijd de "Meet My Skin" behandeling of een consultatie wanneer u voor de eerste keer voor een huid behandeling komt zodat we een behandeling op maat kunnen adviseren.
Maar de machinale huid verbeterende behandelingen kunnen wel allemaal zonder consultatie of "Meet My Skin" behandeling voorafgaand geboekt worden. Wilt u écht huidverbeterend gaan werken en eventueel een huid traject volgen is een Consultatie of een "Meet My Skin" behandeling wel nodig.

Deze behandelingen mogen niet uitgevoerd worden wanneer u last hebt van hele actieve acné, vitamine a medicatie neemt, huidkanker hebt of hiervoor nog medicatie neemt.

Tip: Deze behandelingen zijn heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen. Het epileren van de wenkbrauwen tijdens een behandeling kan u toevoegen tijdens het boeken.

 

Microneedling

 

Microneedling is een van de beste manieren om huidverbetering te verkrijgen. Doordat we de huid zichzelf gaan laten vernieuwen in combinatie met goede serums diep in de huid te transporteren verkrijgen we fantastische resultaten.

Met microneedling kunnen we grove poriën verkleinen, acne littekens, rimpels, pigmentatie, striemen en algemene littekens verminderen, dikke, grove of slappe huidstructuur aan te pakken en is het ideaal voor het verkrijgen van een egale stralende huid. Microneedling wordt geadviseerd in een kuur van 6 behandelen met telkens 4 weken tussen. Maar na 1 behandeling zal u ook steeds verbetering zien.


Behandeling gelaat: €125
Behandeling gelaat, hals en decolleté €175


Kuur van 6 behandelingen gelaat (1 GRATIS) €625 (in 1 keer te betalen)
Kuur van 6 behandelingen gelaat, hals en decolleté (1 GRATIS) €875 (in 1 keer te betalen)

 

BB Glow

 

Het Meso white serum van Dermedics is als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa, het maakt geen gebruik van pigmentatie en is daardoor veilig. Er kunnen dus geen verkleuringen optreden na enkele maanden, wat bij andere merken vaak wel het geval is aangezien hier ijzeroxide inzit. Ijzeroxide reageert op uv stralen en gaat daardoor verkleuren! Het serum van Dermedics bevat geen chemische stoffen en is plantaardig.

Met de BB Glow behandeling kunnen we Couperose, doffe huidskleur, oneffen teint, pigmentatie, verkleuringen, zwangerschapsmasker, rimpels en fijne lijntjes, huidbeschadiging van Acné, roodheden, grove poriën, dehydratatie en huidverslapping gaan behandelen.

Behandeling gelaat: €120
Behandeling gelaat, hals en decolleté €170


Kuur van 6 behandelingen gelaat (1 GRATIS) €600 (in 1 keer te betalen)
Kuur van 6 behandelingen gelaat, hals en decolleté (1 GRATIS) €850 (in 1 keer te betalen)