• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Hydrodermabrasie - Skinstation fushion Glow
Van Bowie Medicals EU gecertificeerd

 

Hydrodermabrasie ook wel hydra - dermabrasie of aqua - dermabrasie genoemd is een echte doorbraak in huidverbetering, het is de meest innovatieve en kwalitatieve oplossing om resultaat en oplossingsgericht te gaan werken. 
Hydrodermabrasie reinigt de huid intensief, ondersteund product opname, hydrateerd en revitaliseert de huid terwijl het een gezonde bloedcirculatie ondersteunt. Een betere circulatie bevordert de productie van collageen- en elastinevezels die de huid strakker maken en een jeugdige uitstraling bevorderen. Hydrodermabrasie pakt ook rimpels, acné, onzuivere en matte huid, huidveroudering, droge en schilferige huid, vette en ruwe huid, grove poriën en een futloze huid aan.

 

Hydrodermabrasie werkt op basis van 4 belangrijke stappen:
* Reiniging & Extractie:
Onder vacuüm wordt de huid diep gereinigd d.m.v speciale vloeistoffen, tegelijkertijd zuigt de hydrodermabrasie dode huidcellen, talg, extractie van comedonen en poriën op. Al het vuil wordt afgevoerd en opgevangen in de opvangcontainer, na de behandeling kan u zien hoeveel vuil er effectief uit de huid is gekomen.

* Exfoliatie & Peeling:
 De huid wordt geëxfolieerd, gereinigd en vuil wordt uit de poriën gezogen d.m.v AHA en BHA oplossingen. 

* Hydrateren & Kalmeren:
 infusie van hyaluronzuur met toevoegingen van op maat gekozen actieve werkstoffen zorgt voor een intensieve hydratatie en kalmeert de huid.

* Insluizen & Voeden:
Serums en actieve werkstoffen sluizen we diep in de huid door middel van Ultrasoon.  Hierdoor zullen serums en actieve werkstoffen dieper in de huid gaan en ter plaatsen problemen aanpakken en oplossen.

Hydrodermabrasie is nooit een standaard behandeling,
we gaan kijken naar de noden en de problemen van de huid en aan de hand daarvan een juiste combinatie maken van vloeistoffen, serums en actieve werkstoffen.

Hydrodermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en mag bijna altijd toegepast worden.
Enkel wanneer u last hebt van hele actieve acné, vitamine a medicatie neemt, huidkanker hebt of hiervoor nog medicatie neemt of herpes hebt zullen we deze behandeling niet kunnen toepassen.
De hydrodermabrasie behandeling is dé behandeling van het moment.


Kostprijs: €125


Tip:
Deze behandeling is heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.