• Bij elke bestelling gratis miniaturen en een geschenk.
  • Gratis verzending vanaf 99 euro.
  • Veilig betalen

Gelaatsverzorging

Bij IMAGE Skincare gaat het om het resultaat, dat geldt zowel voor huidverjonging als voor huidverbetering. Voor elke behandeling wordt er een huidanalyse gedaan, hierdoor kan de huid conditie gemeten worden en kunnen we de behandeling hierop aanpassen. IMAGE Skincare is uitsluitend verkrijgbaar bij artsen, dermatologen en huidspecialisten die professioneel zijn opgeleid in huidverbetering.

​Inclusief epileren van de wenkbrauwen, tenzij anders vermeld.

 

Tip: Deze behandeling is heel ver uit te breiden met de bijboekbare opties, hierdoor kunnen we een nog mooier en langduriger resultaat behalen.

 

Mini

Gelaatsbehandeling in het versnelt, hierbij wordt alles gedaan zoals bij de andere behandelingen, maar zonder het epileren van de wenkbrauwen en zonder de massage. Ideaal voor mensen die huidverbetering willen toepassen maar geen tijd hiervoor hebben, want deze behandeling duurt maar 30min. Ook is deze behandeling ideaal voor jongeren!
Kostprijs €50

Classic

Huid verbeterende gelaatsverzorging, aangepast aan uw huid.
Om het resultaat te optimaliseren wordt er uit de verschillende productlijnen een juiste combinatie samengesteld, zo kunnen we alle problemen tegengaan in plaats van maar 1 probleem.
Kostprijs €75

O2 Zuurstof (manueel)

Deze behandeling transporteert zuurstof in de huid waardoor je cellen voorzien worden van zuurstof, je krijgt een liftend effect, een frisse, egale en stralende huid!
Deze behandeling is ideaal voor bruidjes, zwangere vrouwen, vrouwen met een donkere huid, doffe huid of ter afwisseling van uw behandeling.
​​Kostprijs €85

Deluxe

Huid verbeterende gelaatsverzorging, aangepast aan uw huid. Inclusief extra diepte reiniging en een luxe masker om af te sluiten. Om het resultaat te optimaliseren wordt er uit de verschillende productlijnen een juiste combinatie samengesteld, zo kunnen we alle problemen tegengaan in plaats van maar 1 probleem.
Kostprijs €95