• Bij elke bestelling gratis miniaturen
  • Gratis verzending vanaf 99 euro
  • Veilig betalen

Bijboekbare opties

Omdat we bij huidverbetering graag op maat van de klant en de noden van de huid werken, kunnen we verschillende niet standaard opties bij elke behandeling toevoegen. Hierdoor word elke behandeling naar een hoger niveau gebracht en zal elk resultaat nog fantastischer zijn!

* Beautif - Eye IMAGE Skincare treatment: Een stralende oogopslag voor een perfecte indruk?Dat is het resultaat van deze oogbehandeling, specifiek gericht op het hydrateren en oplichten van de huid rondom de ogen met een stralende, egale look tot gevolg. Een milde exfoliant zorgt ervoor dat huidoplichtende ingrediënten beter opgenomen worden, zodat de kwetsbare huid rond de ogen wordt gevoed, gehydrateerd en geëgaliseerd. Eén ding is zeker: er ontstaat een oogopslag om niet meer te vergeten!

Kostprijs €45 - 30min

 

* Lip Treatment IMAGE Skincare: Met deze lip treatment tover je de meest droge lippen om in kissable lips met een gezonde en stralende glow. De lippen worden eerst geëxfolieerd en intens gevoed wat de lippen zacht en volumineus maakt. Hydraterende en herstellende producten geven een prachtige glans en zorgen ervoor dat dit resultaat tot lang na de behandeling zichtbaar is.

Kostprijs €45 - 30min


* Vliesmasker: Ideale toevoeging om elke behandeling naar een hoger niveau te brengen.
We hebben verschillende opties in de vliesmaskers en zullen steeds in samenspraak een masker kiezen waar de huid het meeste nood aan heeft. Combineer het vliesmasker met led - therapie, ultrasoon of de RF waardoor actieve werkstoffen dieper de huid in kunnen en een nog mooiere huidverbetering kunnen bieden.

Kostprijs €10

 

* Ampul: Ideale toevoeging om elke behandeling naar een hoger niveau te brengen.
We gaan kijken naar de noden van de huid en aan de hand daarvan actieve werkstoffen in een ampul kiezen. Deze worden tijdens de behandeling op het juiste moment op de huid aangebracht voor het beste resultaat. Ideaal is om het ampul met de ultrasoon of RF te combineren, hierdoor zullen de actieve werkstoffen nog beter de huid indringen en huidverbetering van het hoogste niveau bieden.

Kostprijs €15

 

* Led - Therapie: Deze optie adviseer ik na elke behandeling!

Op maat van de noden van de huid gaan we kiezen welke kleur led - therapie u nodig hebt. We kunnen met Led - Therapie verschillende problemen aanpakken en zal het resultaat van elke behandeling alleen maar versterken. Led - Therapie bevordert collageen aanmaak, bestrijdt bactreriën van acné of andere problemen, werkt huidverstevigend en bevorderd de elasticiteit in de huid, gaat huidveroudering en rimpels tegen, verminderd hyperpigmentatie en bevorderd de bloedsomloop. Daarnaast is het een hele fijne en pijnloze optie die uw behandeling naar een hoger niveau tilt.
Kostprijs: €25 

* RF- Lifting: Methode om fijne lijntjes en huidverslappingen tegen te gaan.
Radiofrequentie verwarmt de fibroblasten (zorgen voor collageen aanmaak) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huid verstrakkend en liftend effect ontstaat. 
Hierdoor krijgt u een stevigere, vollere en jeugdigere huid. Ideaal om aan elke behandeling toe te voegen of  om een ampul met actieve werkstoffen in de huid te transporteren waardoor het resultaat nog beter zal zijn.
Kostprijs: €15 

 

* Ultrasoon: Deze pijnloze behandeling gaat ervoor zorgen dat actieve werkstoffen dieper in de huid kunnen indringen d.m.v ultrasoon geluidsgolven. Het activeert de stofwisseling, collageen aanmaak en versteviging van het bindweefsel. Waardoor het een perfecte behandeling is voor rimpels, wallen en een verslapte huid. Ideaal om aan elke behandeling toe te voegen of  om een ampul met actieve werkstoffen in de huid te transporteren waardoor het resultaat nog beter zal zijn.

Kostprijs €15

* Oxygen - spray: Met behulp van het zuurstofspray handstuk wordt zuurstof gecombineerd met vernevelde werkstoffen op de huid gespoten. Het lichaam zal hier op reageren door zuurstofrijk bloed naar uw huid te transporteren. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en actieve werkstoffen kunnen dieper in de huid opgenomen worden. Het is een reinigende, stimulerende en voedende behandeling, indien de huid geïrriteerd is of acne heeft zullen we andere werkstoffen gebruiken waardoor we de huid gaan kalmeren en verfrissen. 

Deze behandeling heeft geen hersteltijd en en onmiddellijk resultaat dat zich uit in een stralende huid. Tijdens deze behandeling worden op maat gekozen werkstoffen toegevoegd en mee de huid in gesprayd, waardoor huidverbetering naar een volgend niveau wordt gebracht. Deze behandeling is inclusief het ampul met actieve werkstoffen op maat.
Kostprijs: €25 

* Hot - Cold Hammer: Verwijdert donkere kringen, verstevigt en verzacht de huid en gaat de poriën laten sluiten. Het versnelt de bloedcirculatie, maakt de huid glad, laat een mooie glow ontstaan en zorgt ervoor dat actieve werkstoffen en serums beter worden opgenomen. 
Kostprijs: €15 

* Skinscrubber: Ook wel een zachte machinale peeling genoemd omdat het door middel van ultrasoon trillingen  overtollig vuil, talg, vet en dode huidcellen gaat verwijderen. Hierdoor krijgt u een diepe reiniging die ervoor gaat zorgen dat de huid er veel rustiger gaat uitzien, oneffenheden weg zijn, zwarte puntjes verminderd zijn en actieve werkstoffen nog dieper en beter in de huid worden opgenomen. Alsook kan de skinscrubber worden ingezet om actieve werkstoffen in de huid te transporteren. 
Kostprijs: €15